Cykling, fodbold og kajakroning – NPV A/S støtter idræt på alle niveauer

NPV A/S er et af Danmarks førende udviklingsselskaber, og netop udvikling er et bærende element i alt, hvad NPV A/S beskæftiger sig med – også når det kommer til sponsorater og støtte til sportsklubber, som tæller alt fra breddeklubber til elitehold.

Sammenhold, selvtillid og trivsel. Der er mange gode grunde til at støtte op om et aktivt foreningsliv med sportstilbud til børn og voksne. NPV A/S, som står bag opførelsen af Engholmene og Engholmene Business Center, har igennem mange år spillet en aktiv rolle som sponsor af danske idrætsudøvere. Både bredden i de lokale sportsforeninger men også eliten og nogle af verdens mest talentfulde idrætsudøvere.

”Sport giver et godt sammenhold. Det er en fantastisk fritidsinteresse, og så kan sportsaktiviteter være med til at give børn selvtillid og en følelse af at være en del af fællesskabet. Forhåbentlig kan vores sponsorater være med til at give børn, unge, voksne og ældre en masse gode oplevelser,” fortæller Kim Lang Sørensen, direktør og partner i NPV A/S.

Udviklingsselskabet har en lang tradition for at støtte idrætsklubber og idrætsudøvere på alle niveauer. Et af de hold, som NPV A/S støtter, er Team NPV Carl Ras Roskilde Junior. Det er et af verdens bedste ungdomscykelhold, der i tidens løb har produceret nogle af landets største cykelryttere. Bedst illustreret ved Mads Petersen, der i år vandt verdensmesterskabet i linjeløb som den første danske herrerytter nogensinde.

Et andet eksempel er breddeklubben Hekla, som er beliggende 10 minutter på cykel fra Engholmene og Engholmene Business Center. Hekla oplever i disse år stor vækst i antallet af medlemmer – en popularitet, der blandt andet skyldes de hyggelige omkringliggende rammer, som de mange frivillige er med til at skabe.

Det maritime går igen

Vandet og havnen udgør en central rolle i udviklingen af Engholmene og Engholmene Business Center, som med sin unikke placering ved inderhavnen i København er placeret i attraktive omgivelser med kort afstand til centrum. Netop havnen og alle dens rekreative kvaliteter spiller også en stor rolle i forhold til NPV A/S´ sponsorater, hvor man i årevis har støttet kajakklubben Sundby Kajaks aktiviteter – NPV A/S har også sponsoreret Mads Brandt Pedersen, der er verdensmester i enerkajak på maratondistancen.

Årsagen til de mange aktiver i dansk idræt er, at man gerne vil være med til at sikre, at der er gode muligheder for at dyrke sport for alle aldersgrupper og på alle niveauer. Derfor prioriteres både foreningsidrætten og dansk eliteidræt.

”Vi er glade for at kunne hjælpe den danske idræt på alle niveauer. Derfor har vi også sponsorater, som bevæger sig i begge ender af skalaen. Men først og fremmest er det vigtigt at støtte det arbejde, de frivillige udøver, da det danner hele fundamentet i foreningslivet,” fortæller Kim Lang Sørensen, direktør og partner i NPV A/S.