Engholmene Business Center ligger tæt på en af verdens største storbyparker

Ikke mange er klar over, at en af verdens største storbyparker ligger i København, og kun ca. en kilometer fra Engholmene Business Center. Med sine ca. 3.500 hektar er Naturpark Amager tre en halv gang så stor som Dyrehaven, og ti gange så stor som Central Park i New York. Det giver virksomhederne i Engholmene Business Center nem adgang til et kæmpe naturområde, som både kan bruges til firmasport, medarbejderarrangementer, teambuilding m.m.

Det er relativt få virksomhedslokationer, der kan bryste sig af, både at ligge helt centralt ift. Københavns centrum, gode adgangsforhold, og samtidig være så tæt på naturen, som det er tilfældet med Engholmene Business Center. Omgivet af de mange kanaler, og i gåafstand til en af verdens største storbyparker, lige på den anden side af Københavns kanal, så har Engholmene Business Center en helt unik beliggenhed.

Naturpark Amager kan danne ramme om sociale aktiviteter og fælles motion for medarbejderne

Indgangen til Naturpark Amager ved Amager Fælled, ligger ikke meget mere end ca. en kilometer fra Engholmene Business Center, og er derfor et nemt og nærliggende valg, når der skal arrangeres teambuilding eller medarbejderarrangementer. Fra Islands Brygge breder naturparken sig hele vejen ud til Amagers sydkyst og byder på masser af natur og muligheder for aktiviteter. De mange asfalterede stier er populære til motionscykling, og der begynder også at opstå et udvalg af etablerede mountainbike ruter. Sammen med de mange løberuter er naturparken, der ligger tæt på Engholmene Business Center, et oplagt sted, for firmaets løbeklub og cykelklub at mødes til træning før eller efter arbejde. Tilbage i 2013 blev både Amager Fælled, Kalvebod Fælled, Kongelunden og Dragør Sydstrand samlet til Naturpark Amager og fik dermed en samlet status som en bynær naturpark med en størrelse, der placerer den i verdensklasse. I januar 2015 blev Naturpark Amager endvidere optaget i Danske Naturparker, som er en mærkningsordning for større sammenhængende områder, der har som formål at beskytte naturen i Danmark. Samtidig gøres den tilgængelig og attraktiv for både turister og de mennesker, der bor og arbejder tæt på. Der er stadig mange, der slet ikke er bekendt med naturparkens enorme størrelse og de mange rekreative muligheder. Med fondsmidler fra både Nordea-fonden, Friluftsrådet, og senest i 2020 fra Lokale og Anlægsfonden, arbejdes der på at sætte fokus på områdets mange aktivitetsmuligheder, samt skabe endnu flere. Det har blandt andet betydet projekter, der omfatter nye hovedindgange og samlingssteder for naturoplevelser, friluftsaktiviteter, sport m.m. Det betyder, at virksomhederne på Engholmene Business Center fremover kan få endnu mere glæde af Naturpark Amager, som ramme om firmasport og -arrangementer.

Engholmene Business Center er moderne kontorfaciliteter tæt på byen og mange rekreative områder

Med en placering tæt på en af verdens største storbyparker, omgivet af kanaler med vand, der strømmer ind fra Køge Bugt, og helt tæt på byen, har Engholmene Business Center en helt unik placering. En kombination af moderne kontorfaciliteter med store lyse lokaler og masser af plads, tæt på både byen og et stort udvalg af rekreative områder, gør Engholmene Business Center til en attraktiv adresse for mange typer af virksomheder. Udover de mange moderne fællesfaciliteter, der tæller både mødelokaler i forskellig størrelse, personalerestauranter, café lounges, tagterrasser og gode parkeringsforhold, så byder området på en bred palet af muligheder for aktiviteter ud af huset. Naturparken åbner for personalearrangementer med fokus på motion og natur, inklusive mange gode muligheder for firmasport, fælles løbeklub m.m. Den maritime stemning på Engholmene indbyder til aktiviteter på vandet eller fredagsøl på kajkanten, og så er Engholmene Business Center så bynært placeret, at det centrale København også er let tilgængeligt for både medarbejder- og kundearrangementer.

Her kan du læse mere om naturparken: https://naturparkamager.dk