Mødecenter

Engholmene Business Center tilbyder flotte lokaler i alle størrelser. Du kan dermed skabe de bedste rammer om ethvert møde – naturligvis med mulighed for forplejning. Der kan evt. afholdes store konferencer i ejendommens personalerestaurant.

Personalerestaurant med food-court

Fælles personalerestaurant serverer gourmetmad til lejere og gæster i hyggelige omgivelser.

Kaffebar

Kaffebar med barista i stueetagen serverer god kaffe for ejendommens brugere samt områdets forbipasserende.

Omklædning og cykelparkering

Lejere har fri adgang til bad- og omklædning i ejendommens kælder. Her er der tillige mulighed for at kunne aflåse evt. dyre racercykler.

Parkeringskælder

Som lejer behøver du ikke og spilde tid på at finde parkering. EBC råder nemlig over 370 parkeringspladser i p-kælder.

Indkøb On-the-Go

Både Irma og Fakta åbner i Kanalhusets stueetage og derved bliver det ikke nemmere for lejere og øvrige brugere at handle på vej hjem fra arbejde.

Food & Beverage

Området omkring Engholmene byder på masser af barer, restauranter og caféer sammen med havnens rekretive kvaliteter. I området etableres 2 lystbådehavne, hvor der skabes et miljø med udsigt til lystbådehavnen/kanalerne, hvor butikker frister med bl.a. is, vin, tapas, bageri m.m., og her vil være gode muligheder for at få en lækker frokost/middag med sine forretningsforbindelser. Ydermere vil man kunne benytte sig af flere dagligvarebutikker og serviceerhverv som fx frisør, fodterapi, kosmetolog m.m.

Tagterrasser og udeliv

Det er for ejendommens brugere muligt at benytte de fine tagterrasser hele året rundt, hvor den flotte udsigt over Københavns Havn og kanalerne kan nydes midt i en travl arbejdsdag.